Persian Bridges

پل پارسیان شرکت قابل اعتماد شما برای تمامی کارهایی که با ایران دارید

Persian Bridges

Welkom bij Persian Bridges

Heeft u er wel eens aan gedacht dat het moderne Iran, het oude Perzië, veel meer is dan u misschien dacht? Uw vakantie vieren of zaken doen met Iraanse bedrijven is mogelijk en niet moeilijk.

Wilt u op vakantie in het prachtige oude, mystieke Perzië? Wij kennen de meest prachtige plekken en helpen u graag met het kiezen van de beste, mooiste accommodaties.

Persian Bridges neemt u bij de hand leidt u op een heldere manier door het prachtige Iran.  Wij ontzorgen u bij het regelen van contacten en de details.

 

Wat kan Persian Bridges voor u doen?

Over Iran

De wereld wordt steeds kleiner en daarmee wordt de mogelijkheid om zaken te doen of op vakantie te gaan naar relatief onbekende landen steeds groter. Het moderne Iran is dan ook dichterbij dan u denkt! Ontdek wat het land u te bieden heeft. Persian Bridges helpt u graag als het gaat om zakelijke betrekkingen of een vakantie.

De naam Perzië verwijst naar het Griekse woord Persis, afgeleid van Pars, het deel van het land waar 2500 jaar geleden de oude koningen van Iran vandaan kwamen.

Agentschap

Nederlanders staan al eeuwenlang bekend als een ondernemend volk. Dat doen ze binnen Europa maar ook buiten de landsgrenzen zijn ondernemende Nederlanders te vinden. Iran is een betrouwbare zakenpartner waarmee het goed zaken doen is. Persian Bridges kan hierin veel voor u betekenen. Wij kunnen u helpen met de juiste contacten en adviseren u graag over de (zakelijke) gewoontes in Iran. Onze kennis van de taal en over het land is daarbij van onschatbare meerwaarde.

Zaken doen

Persian Bridges heeft enorm veel kennis van de taal en de Perzische gewoontes. U kunt ons inzetten als tolk en ook het vertalen van teksten is geen enkel probleem, bijvoorbeeld van folders en brochures.

 

Reizen met Persian Bridges

Of u nu op zakenreis gaat, op vakantie wilt naar Iran of beide wilt combineren: Persian Bridges regelt het voor u tot in de details. Zodat u zich kunt focussen op waarvoor u naar Iran gekomen bent. Uw vakantie of zakenreis in Iran wordt zo een onvergetelijke ervaring.

Een goede kennis en voorbereiding

Investeren en zaken doen vergt een goede voorbereiding en kennis van de gewoontes. Met deze juiste voorbereiding en gedegen kennis kunt u op een betrouwbare manier zaken doen. Persian Bridges helpt u graag!

["error","An access token is required to request this resource."]
2 years ago
Persian Empire: IRAN Exhibition @ Drents Museum in Assen + Press Conference 2018

https://m.youtube.com/watch?v=o0cM8lrZd6A

Video: Persian Dutch Network -- Intro: Paul Klarenbeek. Speakers: Harry Tupan, director of Drents museum, Jebrael Nokandeh, director of Iran's National Museu...

2 years ago
Iran, Bakermat van de beschaving allermooiste tentoonstelling ooit in Drents Museum

Assen - Vanochtend was de perspreview van de nieuwe tentoonstelling in het Drents Museum: Iran, bakermat van de beschaving. De tentoonstelling is van 17 juni tot en met 18 november 2018 voor iedereen ... See more

2 years ago

De persconferentie. Drents museum met de directeur van nationaal museum Iran. Dokter Nokande

2 years ago

2 years ago
Travelxl Reisburo Rolde

DIT IS UW KANS!!

UNIEKE 11 DAAGSE GROEPS RONDREIS NAAR IRAN.

Wij bieden deze eigen groepsreis aan inlcusief Nederlandstalige reisleiding, excursies, entreegelden, maaltijden en reisbegeleiding van ... See more

2 years ago
Tijdlijnfoto's

#transport #iran #bizness #cargo #teheran voor al u opdrachten van en na Iran kunt u contact opnemen onze team staat 24/7 voor u klaar

« 1 of 2 »