Persian Bridges

De maot waor aj van opan kunt aj wat in of met Iran wilt

Persian Bridges

Wij bint bliede daj Persian Bridges bezuukt. Welkom!

Hej der wal ies stil bij staon dat het moderne Iran, het olde Perzië, veul meer is dan waj lichtkans dachten? Je vekaansie vieren in dit laand of zaken doen met bedrieven oet Iran is meugelijk en niet stoer.

Woj op vekaansie in het prachtige, olde, mystieke Perzië? Wij kent de allermooiste plekken en helpt je geern bij het vinden van de beste en mooiste accommodaties.

Persian Bridges regelt de boel veur je en nimt je an de haand met deur het prachtige Iran. Wij regelt de contacten en ok de kleine dinkies veur je, daj je daor niet drok over maken huuft.

 

 

Wat kan Persian Bridges voor u doen?

Over Iran

De wereld wordt aal kleiner en daormet wordt het aal makkelker um zaken te doen met nog vrij onbekende landen of um daor op vekaansie hen te gaon! Het moderne Iran is dan ok dichterbij as daj lichtkans denkt. Ontdek wat het laand je te bieden hef. Persian Bridges helpt je geern as het giet um zaken doen in Iran of aj der op vekaansie hen wilt.

De naam Perzië hef verbaand met het Griekse woord Persis – ofleid van Pars – en dat is het diel van het laand waor 2.500 jaor leden de olde keuningen van Iran vort kwamen.

Agentschap

Nederlanders staot der al honderden jaoren um bekend dat ze slim avintuurlijk bint. Dat bint ze binnen Europa maor ok boeten de landsgrenzen kuj undernemende Nederlanders vinden. Iran is een betrouwbare zakenpartner, waor aj hiel best zaken met doen kunt. Persian Bridges kan hierbij veul veur je doen. Wij kunt je helpen um de juuste contacten te leggen en wij geeft je geern raod over de (zakelijke) gewoontes in Iran. Oeze kennis van de taol en van het laand bint dan biezunder weerdevol.

Zaken doen

Persian Bridges wet zo’n beetie alles van de taol en van de Perzische gebroeken. Je kunt oes vraogen um as tolk op te treden, maor ok het vertaolen van teksten zoas folders en brochures is gien enkel prebleem veur oes.

 

Reizen met Persian Bridges

Oj nou op zakenreis naor Iran wilt, der op vekaansie hen gaot of die beide dinger combineren wilt: Persian Bridges regelt alles veur je, tot en met de kleinste dinger. Je huuft je dus nargens drok over te maken en allén maor gangs te weden met datgene waor aj veur naor Iran gaon bint. Je vekaansie of je zakenreis wordt zo een ervaring um nooit te vergeten.

Een goeie kennis en veurbereiding

Investeren en zaken doen vraogt um een goeie veurbereiding en kennis van de gewoontes en gebroeken. Met de juuste veurbereiding en gedegen kennis kuj op een betrouwbare manier zaken doen. Persian Bridges helpt je geern.

2 years ago
Persian Empire: IRAN Exhibition @ Drents Museum in Assen + Press Conference 2018

https://m.youtube.com/watch?v=o0cM8lrZd6A

Video: Persian Dutch Network -- Intro: Paul Klarenbeek. Speakers: Harry Tupan, director of Drents museum, Jebrael Nokandeh, director of Iran's National Museu...

2 years ago
Iran, Bakermat van de beschaving allermooiste tentoonstelling ooit in Drents Museum

Assen - Vanochtend was de perspreview van de nieuwe tentoonstelling in het Drents Museum: Iran, bakermat van de beschaving. De tentoonstelling is van 17 juni tot en met 18 november 2018 voor iedereen ... See more

2 years ago

De persconferentie. Drents museum met de directeur van nationaal museum Iran. Dokter Nokande

2 years ago

2 years ago
Travelxl Reisburo Rolde

DIT IS UW KANS!!

UNIEKE 11 DAAGSE GROEPS RONDREIS NAAR IRAN.

Wij bieden deze eigen groepsreis aan inlcusief Nederlandstalige reisleiding, excursies, entreegelden, maaltijden en reisbegeleiding van ... See more

2 years ago
Tijdlijnfoto's

#transport #iran #bizness #cargo #teheran voor al u opdrachten van en na Iran kunt u contact opnemen onze team staat 24/7 voor u klaar

« 1 of 2 »